Blog

vegan

3 canale de YouTube cu rețete vegane geniale

3 canale de YouTube cu rețete vegane geniale

Mâncarea asta vegană arată atât de bine încât merită tot Share, Like și Subscribe-ul din lume!

Întrebarea Ce să mai gătesc azi? este nemiloasă și nu ocolește pe nimeni. Când simți că nu mai poți să inventezi o nouă rețetă, inspiră-te de la alții. YouTube este o sursă foarte bună de rețete, de la cele mai simple până la dish-uri de trei stele Michelin. Uite 3 recomandări din partea noastră. Dar nu ezita să ne lași în comentarii și recomandările tale!

Hot for food 

Lauren Toyota este hot for food… atât timp cât este vegan! Rețetele ei ies din sfera clasică și încearcă să depășească preconcepțiile legate de ce înseamnă să fii vegan, gătind rețete care îți lasă gura apă încă de când te uiți la filmulețe. Încarcă un video nou în fiecare miercuri! O găsești aici. 

Dacă vrei să încerci Vegan zucchini pistachio cake de mai jos, noi te putem ajuta cu Vegan Butter pentru blat și Caju Fresh pentru cremă.

Avant-garde vegan 

Gaz Oakley a lucrat ca bucătar profesionist timp de câțiva ani înainte de a alege stilul de viață vegan, acum 4 ani. Folosind cunoștințele sale culinare, ne arată tot ce este mai bun în bucătăria vegană prin filmulețele pe care le încarcă în fiecare duminică.

Canalul Avant-Garde Vegan a fost lansat în decembrie 2016. Până acum, Gaz a finalizat peste 11 sezoane de videoclipuri cu rețete, are peste 1,09 milioane de abonați din toată lumea, iar videoclipurile sale de pe YouTube au un total de aproape 40 de milioane de vizualizări.

So You’re Dating A Vegan 

Aici îi vei găsi pe Duncan (vegan) și Liz (pescetarian). Gătesc mâncăruri vegane împreună și navighează provocările unei relații „dietetice mixte”. Videoclipurile noi apar când au timp de ele 🙂 mai ales că acum așteaptă și un bebe! Pe canalul So You’re Dating A Vegan o să găsești multă inspirație, dar și entertainment.

 

 

 

 

Comments are closed.