3 vedete vegane la 3 vârste diferite

iun. 15, 2020

Să ne inspirăm de la cele mai frumoase și iubite figuri din muzică și din film care au ales o dietă vegană

Ca orice persoană care a ales un stil de viață vegan, și celebritățile au motive diferite pentru care au exclus din viața lor produsele de origine animală. Îmbunătățirea problemelor de sănătate, grija pentru mediu sau lupta împotriva cruzimii față de animale sunt doar câteva dintre motivele pentru care dieta plant based este atât de populară, iar Hollywood-ul este în fruntea mișcării. Există numeroase celebrități care susțin că dieta le-a schimbat drastic viața și găsim inspirație la orice vârstă.

Billie Eilish – 18 ani 

Probabil ai auzit de ea în 2019, dar Billie Eilish cântă de când a început să vorbească. A compus primul cântec la 7 ani și a ajuns faimoasă în mod accidental când a încărcat pe SoundCloud o piesă pentru profesorul ei de dans. Ocean Eyes nu a ajuns doar la urechile profesorului, a fost preluată de un post de radio și așa Billie a devenit populară încă de la 14 ani. Acum, la 18 ani are aproape 65 de milioane de followers pe Instagram și este cel mai tânăr artist care a înregistrat o piesă pentru coloana sonoră a seriei Bond. 

Billie Eilish s-a născut într-o familie de vegetarieni, nu a mâncat niciodată carne și, pentru că este intolerantă la lactoză, a renunțat și la lactate. Eilish a adoptat o dietă plant based în anul 2014. Într-un post pe blog, ea a scris că există „o mulțime de motive” pentru schimbare, dar bunăstarea animalelor a fost un motivator principal. „Lăsați animalele în pace”, a spus ea.

Este un susținător vocal al mișcării vegane și îi inspiră pe mulți să încerce un stil de viață fără cruzime. Billie vorbește și despre impactul pe care îl are mâncarea asupra sănătății pielii. Anul trecut, într-un post de Tumblr scria: „lactatele sunt oribile pentru piele, iar pielea mea este FOARTE conștientă de asta.”

Ariana Grande – 26 de ani

În 2013, Ariana Grande a anunțat cu mândrie că renunță la toate lactatele, produsele din carne și că devine 100% vegan. „Am mâncat organic de când eram mică și am păstrat mereu carnea la un nivel minim, dar astăzi este prima mea zi 100% vegan !!!! Zi veselă.” spunea ea într-un tweet.

I’ve eaten organically since I was little and always kept meat minimal but today marks my first day as a 100% Vegan!!!! Joyous day ??????☀️

— Ariana Grande (@ArianaGrande) November 5, 2013

Într-un interviu, a dezvăluit că această schimbare a stilului de viață a fost atât pentru sănătatea ei, cât și pentru bunăstarea animalelor: „Îmi plac animalele mai mult decât iubesc majoritatea oamenilor, nu glumesc. Cred cu desăvârșire că o dietă alimentară bazată complet de plante poate extinde durata de viață și poate face o persoană mai fericită.”

Natalie Portman – 39 de ani

Natalie Portman nu a mai mâncat carne de când avea nouă ani. Dar în 2009, când a citit „Eating Animals” a lui Jonathan Safran Foer, și-a dat seama cu adevărat de impactul pe care îl au industriile de lactate și ouă asupra planetei și cât de mult chinuie animalele.

Cartea a marcat-o atât de intens, încât l-a sunat imediat pe Foer și i-a propus să adapteze conținutul pentru un documentar. În 2017, a apărut “Eating Animals”, filmul documentar care vrea să arate partea malefică a fermelor industriale și să-i facă pe spectatori să înțeleagă de unde vine mâncarea lor. 

„Am citit Eating Animals, și asta m-a făcut să devin vegană. Cred că până atunci, mă gândeam: O, cu ouă și lactate, nu ucizi animale. Sunt doar produsele lor naturale. Dar când am început să aflu despre condiții – și efectul asupra mediului al tuturor acestor animale și impactul asupra oamenilor de a avea grupuri mari de animale bolnave împreună, m-a făcut să vreau să mă schimb imediat.” spune Natalie Portman.

Dacă te simți inspirat și ești convins că trebuie să schimbi și tu ceva, începe prin a înlocui brânzeturile cu alternativa fericită din nuci de caju. Îți recomandăm Cajublue o adevărată stea a brânzeturilor artizanale 100% vegan.

Apply Coupon
Available Coupons
6ay97z2e Get 10% off
dance15 Get 0% off
pig90 Get 15% off
postapa15 Get 15% off
welcome30 Get 30% off Newsletter
Unavailable Coupons
2u5r9gd6 Get 10% off
8martie20 Get 20% off
arxyu9fe Get 40% off RAMONA GROSU
b2health23 Get 1,00 lei off
cm92jqsz Get 15% off
depost20 Get 20% off POST
df3yvmvz Get 30% off
hvcawxqz Get 30% off Catalina Carniciu
kuyrur6q Get 30% off
postgustos Get 20% off
qyxdz44z Get 30% off #2873
umxznmsk Get 30% off ANDA TURCILA - Cătălina Murariu - folosit
uudc4458 Get 30% off ANDA TURCILA
z7am8hej Get 20% off DIANA BODEANU