5 canale de YouTube cu rețete vegane geniale în limba română

sept. 20, 2020

Un fan ne-a inspirat să scriem acest articol și vrem să îi mulțumim cu o listă plină de rețete vegane românești!

Când am postat pe Facebook articolul 3 canale de YouTube cu rețete vegane geniale, am primit o sugestie care ne-a bucurat: să adăugăm listei noastre și canalul Rețetele Manuelei în limba română. Așa că, ne-am decis să acordăm un întreg articol acestui subiect și am plecat la drum în căutare de canale YouTube cu rețete vegane în limba română. Să începem cu sugestia pe care am primit-o de la fana noastră:

Rețetele Manuelei

Alina ne spunea în comentariul de pe Facebook că “Manuela este minunată”. Avea dreptate, același lucru l-am descoperit și noi. Canalul ei este plin de inspirație. Manuela îl descrie ca locul în care veți găsi rețete vegane și raw-vegane, provocări, experiențe, secrete și leacuri alimentare! Iată mai jos doar un exemplu. Noi alegem pentru burgerul Manuelei un dressing de Caju Cream cu chives. Yum!https://www.youtube.com/embed/RRGJd29-RIM

dolce far verde 

Flori de la dolce far verde spune despre ea că este pasionată de mâncare, veganism și un stil de viață sănătos! Vrea să împărtășească celorlalți cât de ușor poate fi pregătită mâncarea sănătoasă plant based! Inspirați-vă de la Flori și gătiți rețete ușoare care vă vor ajuta să vă hrăniți trupul și sufletul!

Paula Seling

Surpriză! Nu numai că are o voce divina, dar Paula și gătește excepțional. Toate rețetele sunt încărcate pe canalul YouTube – Paula Seling. Pune-ți un playlist cu melodiile ei în fundal și lasă-te inspirat de rețetele vegane ale Paulei.

Mihaela Cărămidariu 

Canalul Mihaelei este despre nutriție, lifestyle și sănătate. Ea vrea să ne inspire să aducem în alimentația noastră, cât mai multe legume și fructe. Mai jos găsești o rețetă care se păstrează bine și la frigider dacă vrei să îți planifici meniul săptămânal în avans:

CruF

Dacă preferi stilul liniștit, calm, chiar ASMR, poți să urmărești clipurile video cu rețete vegane de pe canalul CruF. Salata de sfeclă din filmulețul de mai jos arată apetisant:

Apply Coupon
Available Coupons
6ay97z2e Get 10% off
dance15 Get 0% off
pig90 Get 15% off
postapa15 Get 15% off
welcome30 Get 30% off Newsletter
Unavailable Coupons
2u5r9gd6 Get 10% off
8martie20 Get 20% off
arxyu9fe Get 40% off RAMONA GROSU
b2health23 Get 1,00 lei off
cm92jqsz Get 15% off
depost20 Get 20% off POST
df3yvmvz Get 30% off
hvcawxqz Get 30% off Catalina Carniciu
kuyrur6q Get 30% off
postgustos Get 20% off
qyxdz44z Get 30% off #2873
umxznmsk Get 30% off ANDA TURCILA - Cătălina Murariu - folosit
uudc4458 Get 30% off ANDA TURCILA
z7am8hej Get 20% off DIANA BODEANU