Povestea NoMoMoo
Află cum au luat naștere produsele noastre
Au fost odată trei frați pofticioși și pasionați de mâncare: Ana, Elena și Nicu
Ana, sora cea mare și spiritul aventuros al familiei, a decis să-și urmeze visurile și să exploreze lumea. Timp de 17 ani, a trăit în orașe vibrante precum Dubai, Singapore și Bali, perioadă în care și-a schimbat stilul de viață și a descoperit beneficiile alimentației vegane.
Călătoriile și experiențele Anei
Călătoriile și experiențele sale i-au deschis ochii către o lume nouă de arome și texturi, iar Ana a dezvoltat o adevărată super-putere: abilitatea de a transforma mâncarea tradițională în variante vegane delicioase.
„Intr-un retreat vegan din Bali, am văzut prima data cum se face brânza de caju.„
Dorul de casă chemat-o in România
În 2018, dorul de casă a adus-o înapoi în România, dar nu a venit cu mâna goală. A adus cu ea cunoștințele și pasiunea pentru a crea brânzeturi vegane, o nișă aproape inexistentă pe piața locală.
Frații s-au regăsit
Împreună cu frații ei, Elena și Nicu, Ana a fondat NoMoMoo – un brand dedicat producerii de brânzeturi, unt, smântână și chiar foie gras din caju, toate vegane și de post.
De ce NoMoMoo?
NoMoMoo nu este doar un Brand
ci o mișcare către un mod de viață mai sustenabil și mai compasional. Fiecare brânză NoMoMoo este o dovadă că poți savura gustul autentic al brânzeturilor fără compromisuri.
NoMoMoo continuă să evolueze, cu optimism și voie bună, către sustenabilitate colectivă.
Vă invităm să descoperiți magia NoMoMoo și să faceți parte din povestea noastră, unde fiecare mușcătură este o celebrare a bunăstării și a gustului deosebit.
Meet Our Team
Ana Maria Turton
Founder & Chef
Elena Licsandru
Co-Founder
Nicu Panfil
Co-founder