Blog

vegan

Procesarea comenzilor, plata și livrarea produselor Vegan Gourmet

Procesarea comenzilor, plata și livrarea produselor Vegan Gourmet

Daca ai cumpărat un produs Vegan Gourmet tocmai ai făcut o faptă bună: ai investit într-o afacere de familie, 100% românească. Felicitări și îți mulțumim că ai ales să cumperi de la noi!

Îți livrăm produse de calitate, cu super gust care te conving să le alegi și a doua oara, și a treia oara, și a patra…

Iată cum se desfășoară procesul de comandă pe site-ul nostru:

Comenzile plasate pe site sunt livrate prin companiile de curierat. Colaborăm cu FAN Courier.

Costul de livrare pentru o comandă este 20 de lei (TVA inclus). Pentru comenzile de peste 160 de lei livrarea este gratuită.

Comenzile se procesează în ordinea primirii lor, de luni până vineri, cu excepția sărbătorilor legale. Produsele se achita prin card bancar la înregistrarea comenzii pe website sau ramburs (numerar la livrare). Expedierile se fac astfel:

În București:

  • Livrarea se face în 24-48 de ore sau până la două zile lucrătoare de la plasarea comenzii. Comenzile plasate în weekend sau în zilele cu sărbători legale se procesează în prima zi lucrătoare a săptămânii.

În țară:

  • Comenzile sunt predate curierului în zilele de luni și miercuri (cu excepția sărbătorilor legale). Procedăm astfel pentru că nu vrem ca pachetul să rămână în depozitul firmei de curierat peste weekend. Produsele noastre sunt perisabile și trebuie să ajungă la destinație în termen cât mai scurt.

Termenii de livrare de mai sus au rol informativ, în general firmele de curierat livrează coletele în 1 sau 2 zile lucrătoare de la data expedierii, în orașele mari. De sărbători sau în perioadele cu promoții este posibil ca livrările să dureze 2-5 zile.

Livrarea va fi efectuată la adresa specificată în momentul plasării comenzii. 

Adaugă un produs un coș chiar acum!

Comments are closed.