Descriere
Pregatiti-va papilele gustative pentru o experienta deosebita, data de gustul puternic si inconfundabil al acestei specialitati vegane.
Cajublue este creat pe baza unei retete inspirata din tehnici tradiționale de fermentare și maturare.
Cajublue trece print-o perioada de maturare de până la 4 săptămâni într-un mediu de temperatură și umiditate controlată, rezultatul fiind o incomparabila experiență culinară.
Gust puternic, textură cremoasă, cu o înțepătură delicată, ușor picantă.
Produs Fermentat
Produs Maturat
Produs Unic în România
Fără Gluten
Fără Lactoza
Fără Colesterol
Fără Soia
Fără OMG
Fără văcuțe nefericite
Greutate
Aproximativ 130 g +- 5 g
Procesul de maturare si fermentare poate determina variatii minore ale greutatii acestui produs.
Ingrediente
Nuci de caju, apă, unt de cocos, culturi vegane de fermentare, sare roz de Himalaya, penicillium roqueforti.
Alergeni: nuci si derivate din nuci
Depozitare si pastrare
A se pastra la frigider, la temperaturi 2-4 grate celsius.
A se consuma în 4-5 zile de la deschiderea ambalajului.
Acest produs este organic, se matureaza în timp, textura și mirosul se modifica constant, aroma ramane aceeasi.
Informații nutriționale/100g produs:
- Cantitate netă: 130g +/-5g
- Valoare calorica Kcal 439
- Valoare energetica KJ 1819
- Grasimi 33,76
- din care acizi grasi saturati 29,81
- Glucide 19,38
- Proteine 11
- Sare 0,95
Greutate | 130 g |
---|
Recenzii
Nu există recenzii până acum.