Descriere
Maturată in tihnă timp de 4 săptămâni, această brânză de caju dobândește o textură rigidă și un gust ce devine mai puternic cu fiecare zi.
Chimenul oferă o aroma autentica și memorabila.
Prânzul alături de cei dragi nu va mai fi la fel.
Textura rigida la exterior face din aceasta brânză vegană să fie perfectă în salate și senvișuri.
Produs Fermentat
Produs Maturat
Fără Gluten
Fără Lactoza
Fără Colesterol
Fără Soia
Fără OMG
Fără văcuțe nefericite
Greutate
Aproximativ 130 g +- 5 g
Procesul de maturare si fermentare poate determina variatii minore ale greutatii acestui produs.
Ingrediente
Nuci de caju crude, origine India/Vietnam, apa filtrata, sare de Himalaya, chimen, culturi vegetale de fermentare.
Alergeni: nuci si derivate din nuci
Depozitare si pastrare
A se pastra la loc aerisit, la frigider, la temperaturi 2-4 grate celsius.
A se consuma în 5-7 zile de la deschiderea ambalajului.
Acest produs este organic, se matureaza în timp, textura și mirosul se modifica constant, aroma ramane aceeasi.
Informații nutriționale/100g produs:
- Cantitate netă: 110g +/-5g
- Valoare calorica Kcal 509
- Valoare energetica KJ 2115
- Grasimi 36,86
- din care acizi grasi saturati 33,5
- Glucide 29.92
- Proteine 13,51
- Sare 1,21
Greutate | 110 g |
---|
Recenzii
Nu există recenzii până acum.