TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI NOMOMOO.RO

Va multumim pentru accesarea site-ului https://nomomoo.ro (denumit in cele ce urmeaza “Site-ul”).

Pentru utilizarea acestui Site este necesara citirea si acceptarea acestor termeni si conditii in totalitate. Serviciile pe care acest Site le furnizeaza sunt rezervate persoanelor peste 18 ani sau minorilor de peste 14 ani, care au consimtamantul parintilor de a utiliza Site-ul.

Toate drepturile asupra Marcii Inregistrate si asupra acestui Site apartin S.C. Earthlings Gourmet S.R.L, persoana juridica romana cu sediul in Romania, Oras Otopeni, Str. Strada 23 August, nr. 244-41, Judetul Ilfov, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J23/1093/13.03.2018, Cod Unic de Inregistrare fiscala 39011633, Capital social subscris si varsat: 200 RON, Tel: +40 310 699 157, Email: office@ nomomoo.ro.

Copierea, modificarea sau utilizarea continutului acestui Site este interziza fără acordul scris, în prealabil, al societatii Earthlings Gourmet SRL.

Ne rezervam dreptul de a aduce modificari in orice moment Site-ului nostru si Termenilor de Utilizare prin postarea pe Site-ul nostru, fara nici o alta notificare. Schimbarile importante vor fi comunicate in maniera adecvata. Asigurati-va ca recititi Termenii de Utilizare in mod regulat deoarece daca accesati sau utilizati acest Site se va considera ca ati fost de acord cu Termenii de Utilizare in versiunea publicata pe Site-ul nostru la momentul vizitei dvs.

Societatea va avea dreptul sa schimbe, suspende, inceteze sau restrictioneze folosirea Site-ului in tot sau in parte, in orice moment, indiferent de motiv si fara nicio notificare, Societatea neputand fi tinuta raspunzatoare pentru niciun prejudiciu adus persoanelor care utilizeaza acest Site.

Site-ul pe care l-ati accesat este un site gratuit care furnizeaza informatii si servicii ce fac obiectul prezentilor termeni si conditii.

Atunci cand accesati Site-ul, declarati ca sunteti de acord sa folositi acest serviciu numai in scopuri legale.

1. Utilizarea Site-ului

EARTHLINGS GOURMET SRL garanteaza clientului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare) pe Site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral Site-ul, de a reproduce partial sau integral Site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata Site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei EARTHLINGS GOURMET SRL fara acordul prealabil scris al acesteia. Totusi, puteti face download sau copia materialele specifice oferite pentru download sau copiere. Nu le puteti folosi insa pentru scopuri comerciale, acestea fiind destinate exclusiv scopurilor personale, non-comerciale.

Intregul continut al Site-ului, indiferent de natura lui (text, imagini, elemente grafice, software si alte elemente similare), este proprietatea EARTHLINGS GOURMET SRL. Folosirea continutului acestuia fara acordul EARTHLINGS GOURMET SRL sau al proprietarilor de drept este interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

Dreptul de a crea o legatura web – link – catre Site este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru EARTHLINGS GOURMET SRL, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

Nu este permisa abuzarea de Site-ului prin introducerea cu buna stiinta de virusi sau alte materiale daunatoare din punct de vedere tehnologic.

2. Dreptul de autor al EARTHLINGS GOURMET SRL asupra informatiilor publicate pe Site

Intregul continut al site-ului NOMOMOO.RO – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea EARTHLINGS GOURMET SRL si a furnizorilor sai si este protejat de legislatia aplicabila drepturilor de autor  si de alte legi privind proprietatea intelectuala si industriala in vigoare. Folosirea fara acordul EARTHLINGS GOURMET SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului NOMOMOO.RO numai in limitele metionate in prezentul document. In cazul in care constatati incalcarea drepturilor de autor va rugam sa ne contactati la adresa: office@nomomoo.ro.

3. Produsele si serviciile comercializate de EARTHLINGS GOURMET SRL prin intermediul Site-ului, politica de preturi

EARTHLINGS GOURMET SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul Site-ului sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si orice alte documente conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor Termenilor de utilizare si in limita stocului de produse disponibil. Din acest motiv EARTHLINGS GOURMET SRL isi rezerva dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta.

Preturile sunt actualizate zilnic. Preturile prezentate nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe Site altceva. Pretul de achizitie tiparit pe factura fiscala va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari EARTHLINGS GOURMET SRL in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.

4. Plata produselor

Plata produselor comandate de pe Site conform acestor termeni de utilizare se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. EARTHLINGS GOURMET SRL oferă clienților următoarele modalități de plata: – Plata cu cardul bancar – MasterCard și Visa. – Plata numerar la livrare – Plata prin transfer bancar pentru companii. EARTHLINGS GOURMET SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata, dovada platii urmand a fi trimisa catre EARTHLINGS GOURMET SRL la adresa de e-mail office@nomomoo.ro. In aceasta ultima situatie, livrarea va fi efectuata numai dupa incasarea sumei aferente comenzii in contul EARTHLINGS GOURMET SRL.

5. Politica de livrare a produselor NoMoMoo

Livrarea produselor se va face în toată țară prin curier rapid.EARTHLINGS GOURMET SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Livrarea produselor va fi gratuita pentru comenzile de minim 160 RON cu TVA. Pentru comenzile mai mici de 160 RON cu TVA se aplica o taxa de livrare, prețul transportului fiind de 20 RON. Timpul de expediere a produselor Comenzile înregistrate pana joi, orele 14:00 sunt predate curierului pentru a fi livrate în săptămână în curs. Toate comenzile înregistrate joi, după ora 14:00, inclusiv zilele de vineri, sâmbătă și duminica, vor fi livrate săptămână viitoare. Pentru orice întârzieri sau probleme în livrarea produselor NoMoMoo, clienții vor fi contactați cu 24 de ore înainte de și se vor lua măsurile necesare pentru ca produsele să ajungă în siguranță. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va reveni inca o data dupa contactarea in prealabil si reconfirmarea din partea acestuia, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate. EARTHLINGS GOURMET SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de EARTHLINGS GOURMET SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

6. Politica de anulare și returnare

In cazul în care clientul NoMoMoo dorește să anuleze o comanda, este rugat să adreseze o solicitare prin telefon la numărul: 0770 545 502, cât și prin email la office@nomomoo.ro Suma rambursată va fi prețul produselor comandate inițial minus costul de livrare. Dupa ce solicitarea de anulare și returnare a fost acceptata, suma va fi restituita în contul clientului in termen de 14 zile. 

7. Comentariile clientilor pe Site

Clientii care acceseaza Site-ul pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe Site dupa o aprobare prealabila. EARTHLINGS GOURMET SRL isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

EARTHLINGS GOURMET SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la niciun fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe Site, conform articolelor din acest document.

Clientul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

8. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul NOMOMOO.RO este gazduit de serverele unei terte firme. EARTHLINGS GOURMET SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. EARTHLINGS GOURMET SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului NOMOMOO.RO. EARTHLINGS GOURMET SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul NOMOMOO.RO. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

9. Politica de confidentialitate

Pentru detalii despre politica de confidențialitate accesați următorul link: https://nomomoo.ro/politica-de-confidentialitate/

10. Acesti Termeni de utilizare au caracter contractual intre dumneavoastra si noi cu privire la utilizarea Site-ul nostru. Nici o expunere sau declaratie, orala sau scrisa, care nu este inclusa in Termenii de utilizare nu va fi obligatorie pentru dumneavoastra sau pentru noi daca nu a fost convenita de comun acord in scris intre dvs. si noi.
Apply Coupon
Available Coupons
6ay97z2e Get 10% off
dance15 Get 0% off
pig90 Get 15% off
postapa15 Get 15% off
welcome30 Get 30% off Newsletter
Unavailable Coupons
2u5r9gd6 Get 10% off
8martie20 Get 20% off
arxyu9fe Get 40% off RAMONA GROSU
b2health23 Get 1,00 lei off
cm92jqsz Get 15% off
depost20 Get 20% off POST
df3yvmvz Get 30% off
hvcawxqz Get 30% off Catalina Carniciu
kuyrur6q Get 30% off
postgustos Get 20% off
qyxdz44z Get 30% off #2873
umxznmsk Get 30% off ANDA TURCILA - Cătălina Murariu - folosit
uudc4458 Get 30% off ANDA TURCILA
z7am8hej Get 20% off DIANA BODEANU