[Video] Inspirație în post: 3 exemple de diete vegane echilibrate

nov. 19, 2020

Veganii pot fi o sursă de inspirație excelentă pentru cei care vor să țină post și să mănânce sănătos.

Până pe 24 decembrie suntem în Postul Crăciunului. Veganii care vor să țină post trebuie să se preocupe doar de partea spirituală, însă omnivorii, chiar și vegetarienii  trebuie să își adapteze dieta. Să ne inspirăm de la cei cu experiență și să vedem cum putem avea 6 săptămâni de alimentație sănătoasă și super gustoasă. Poate vom fi așa de impresionați de noul stil de viață încât nici n-o să ne mai dorim să ne întoarcem vreodată la produsele de origine animală.

Veggiekins – gluten free și proteină

În post avem tendința să exagerăm cu produsele de panificație din făină de grâu, așa că am ales-o pe Remy ca prim exemplu, pentru că are intoleranță la gluten și vine cu multe rețete gluten free. Mai mult, în clipul de mai jos ne arată cum poți să ai mese bogate în proteine de origine vegetală, fără să folosești o pudră proteică. Pentru clătitele americane propuse de Remy, îți recomandăm Vegan Butter – le va transforma într-un deliciu! 

Zanna van Dijk – porții sănătoase

Zanna este trainer personal, face mult sport și are nevoie de un aport caloric mai mare. Pe canalul ei vei găsi un mix echilibrat între fitness și meniuri plant based. Gătește sănătos, simplu, rapid și, de cele mai multe ori, intuitiv – fără să urmeze vreo rețetă. Dacă vrei să încerci și tu wrap-ul ei de la cină, poți să folosești Caju Cream cu chives sau Caju Cream cu turmeric

Unnatural Vegan – o felie de viață 

Nu putem fi mereu perfecți. Uneori se întâmplă să mâncăm toată săptămâna același mic dejun, cum pățește și Swayze Foster în vlog-ul de mai jos. Cunoscută în comunitatea vegană ca Unnatural Vegan, Swayze obișnuia să aibă o dietă restrictivă raw-vegan, dar, cu timpul, și-a îndreptat atenția către literatura științifică de specialitate și asta a ajutat-o să găsească un echilibru alimentar, bineînțeles vegan. Mult timp, și-a monitorizat mesele înregistrând toate alimentele în aplicația Cronometer, să se asigure că nu lipsește nicio substanță nutritivă din dieta sa zilnică. E de părere că dietele vegane bine planificate pot susține un stil de viață sănătos la orice vârstă – toata familia ei este vegană, inclusiv cei 2 copii mici. Pe canalul ei găsești multe mituri vegane spulberate cu ajutorul datelor științifice. În vlogul pe care l-am ales vezi ce a mâncat într-o săptămână ca mamă vegană. Noi am mai adăuga o gustare cu Unfoiegettable – noul nostru faux gras vegan delicios.

Apply Coupon
Available Coupons
2u5r9gd6 Get 10% off
6ay97z2e Get 10% off
cm92jqsz Get 15% off
dance15 Get 0% off
pig90 Get 15% off
postapa15 Get 15% off
postgustos Get 20% off
umxznmsk Get 30% off ANDA TURCILA - Cătălina Murariu - folosit
welcome30 Get 30% off Newsletter
z7am8hej Get 20% off DIANA BODEANU
Unavailable Coupons
8martie20 Get 20% off
arxyu9fe Get 40% off RAMONA GROSU
b2health23 Get 1,00 lei off
depost20 Get 20% off POST
df3yvmvz Get 30% off
hvcawxqz Get 30% off Catalina Carniciu
kuyrur6q Get 30% off
qyxdz44z Get 30% off #2873
uudc4458 Get 30% off ANDA TURCILA